Barion Pixel
keyboard_arrow_up

Adatvédelmi Szabályzat

Legutóbbi frissítés: 12/07/2021

Adatvédelem

1. Preambulum

A jelen Adatvédelmi szabályzatban (a továbbiakban: "PP") használt nagybetűs kifejezések részben a jelen dokumentumban, részben az itt elérhető Általános Szerződési Feltételekben kerülnek meghatározásra.

At Digital Performance Kft. (registered office: HU-1062 Budapest, Andrássy út 91. 2/12; company register no.: 01-09-377616; e-mail: support@joyfulreviews.com; hereinafter: "Service Provider", "We", "Us"), We want to give you the best possible experience to ensure that you enjoy our Service today and in the future. We appreciate that you are trusting Us with information that is important for you, and We believe that transparency is the key to any healthy relationship. So, We want to transparently explain how and why We gather, store, share and use your personal data, outline the controls and choices you have around when as well as the measure We take to keep your personal data safe.

The highest level of protection of personal data is a priority for the Service Provider.

This PP aims to give information to the non-registered users (Shoppers) of www.edureviews.io, www.joyfulreviews.com, www.mlmnext.io, www.stickyfingers.io and www.opportulist.com website (hereinafter "Websites") on the data processing related to the operation. The Service Provider’s data processing is in accordance with the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the "GDPR").

The Service Provider, as data controller, accepts the content of this legal notice as mandatory. The Service Provider commits to comply its data processing to the present PP and to the applicable legislation in force.

We hereby inform you on the main aspects of our data processing.

2. Általános rendelkezések

The principles of Service Provider’s data processing comply with the existing applicable data protection legislation, in particular the GDPR.

The Service Provider does not process special categories of personal data for the purposes specified in this PP.

Az Ön személyes adatainak feldolgozásához a Szolgáltató a következő adatfeldolgozókat veszi igénybe:

  • A webtárhely-szolgáltatót a Weboldalaink üzemeltetéséhez, és
  • IT szolgáltatót a Weboldalaink üzemeltetésével kapcsolatos informatikai támogatás nyújtásához.

The Service Provider only discloses your processed personal data to the members and employees of the Service Provider whose access to your personal data is vital to the achievement of the purpose of processing.

The Service Provider processes your personal data in confidence and implements appropriate technical and organisational measures to ensure their protection. Furthermore, the Service Provider creates appropriate procedures provisions that are necessary to implement the regulations of GDPR and other domestic and international data protection laws.

The Service Provider reserves the right to modify this PP at any time. Naturally, we will notify our partners and customers in sufficient time of any changes.

3. ADATKEZELÉSÜNKRE VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES RENDELKEZÉSEK

  • Az adatfolyamatról

The non-registered users of the Websites have the opportunity to register to our Websites. The registering users (Brand, Creator, Influencer) have to accept another Privacy Policy (available here) during the registration, in connection with the data processing of the registered user’s data.

  • Processing for marketing purposes
  • Hírlevél/Direkt marketing

We may send newsletters to our non-registered users who subscribed to our newsletter/marketing materials on the Websites.

A feldolgozás célja: nem regisztrált felhasználóink tájékoztatása a Szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, tudatosságnövelés és kapcsolattartás.

Az adatkezelés terjedelme: e-mail cím, az érintett hozzájárulása (hozzájáruló nyilatkozat).

Az adatkezelés jogalapja: A Szolgáltató adatkezelésének jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

Adatmegőrzési időszak: A Szolgáltató csak addig kezeli az Ön összegyűjtött személyes adatait, amíg azok a céljaival összeegyeztethetőek, de legkésőbb az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

Please note that withdrawal of consent and the erasure or modification of personal data can be requested on the following contact details: e-mail: support@joyfulreviews.com

  • Prize game

We may organize prize game to our non-registered users who apply to the prize game on the Websites.

A feldolgozás célja: a nem regisztrált felhasználók nyereményjátékban való részvétele.

Az adatkezelés terjedelme: név, e-mail cím, az érintett hozzájárulása (hozzájáruló nyilatkozat).

Az adatkezelés jogalapja: A Szolgáltató adatkezelésének jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

Adatmegőrzési időszak: A Szolgáltató csak addig kezeli az Ön összegyűjtött személyes adatait, amíg azok a céljaival összeegyeztethetőek, de legkésőbb az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

Please note that withdrawal of consent and the erasure or modification of personal data can be requested on the following contact details: e-mail: support@joyfulreviews.com

  • Processing for the purpose of user relationship management

A feldolgozás célja: a felhasználói kapcsolatok kezelése és a Szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel megkönnyítése. Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, a jelen ASZ-ben és a Weboldalainkon (support@mlmnext.io) megadott elérhetőségeinken teheti meg.

Az adatkezelés terjedelme: az érintettek neve és elérhetőségei (telefonszám és/vagy e-mail cím), a kérelmező által rendelkezésre bocsátott dokumentumok, a kérelem leírása és az érintett hozzájárulása (hozzájáruló nyilatkozat).

Az adatkezelés jogalapja: A Szolgáltató adatkezelésének jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

Adatmegőrzési időszak: A Szolgáltató csak addig kezeli az Ön összegyűjtött személyes adatait, amíg azok a céljaival összeegyeztethetőek, de legkésőbb az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

  • Kérdőívek

Customer satisfaction has utmost importance to us, therefore we may send you polls and questionnaires the Users who subscribed to our newsletter/marketing materials or registered on the Websites.

A feldolgozás célja: az Ön véleményének megismerése a Szolgáltatásainkról.

Az adatkezelés terjedelme: az érintett neve és elérhetőségei (telefonszám és/vagy e-mail cím), az Ön véleménye és az érintett hozzájárulása (hozzájáruló nyilatkozat).

Az adatkezelés jogalapja: A Szolgáltató adatkezelésének jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

Adatmegőrzési időszak: A Szolgáltató csak addig kezeli az Ön összegyűjtött személyes adatait, amíg azok a céljaival összeegyeztethetőek, de legkésőbb az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

  • Panaszkezelési eljárás

Personal data in connection with complaint handling and customer service is processed by us.

A feldolgozás célja: a Szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszok kezelése. A panaszbejelentést e-mailben lehet regisztrálni: support@mlmnext.io

Az adatkezelés terjedelme: az érintett neve és elérhetőségei (telefonszám és/vagy e-mail cím), a Szolgáltatás megnevezése és ára, a vásárlás és a panaszbejelentés időpontja, a hiba leírása, az érvényesítéshez szükséges követelés és az elszámolás módja.

Az adatkezelés jogalapja: a szolgáltatás teljesítése (GDPR 6. cikk b) pont 1. szakasz); jogi kötelezettségeknek való megfelelés (GDPR 6. cikk c) pont 1. szakasz); az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk a) pont 1. szakasz).

Adatmegőrzési időszak: a vásárlásról szóló számlák, a reklamációról készült feljegyzések és a válaszok és megjegyzések a vásárlók könyvében a vonatkozó jogszabályok által előírt maximális mértékig kerülnek megőrzésre.

Adatfeldolgozás: A szolgáltató.

Az adatmegosztás visszautasításának következménye: az esetleges panaszkezelések esetén a tényeket nehezebb lesz alátámasztani adatokkal.

  • A szolgáltatóról

A feldolgozás célja: Amennyiben az érintett kapcsolatba kíván lépni a Szolgáltatóval, ezt a jelen ASZ-ben vagy a Weboldalakon megadott csatornákon keresztül teheti meg.

Az adatkezelés terjedelme: az érintett neve és elérhetőségei (telefonszám és/vagy e-mail cím), az ügy leírása, az érintett által csatolt dokumentumok.

Az adatkezelés jogalapja: A jogalap az érintett önkéntes hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja), panaszkezelés vagy értékesítési szolgáltatás esetén a jogi kötelezettség teljesítése (GDPR 6. cikk c) pont 1. alpontja).

Adatmegőrzési időszak: a megkeresésről és a válaszokról készült nyilvántartást a vonatkozó jogszabályok által előírt maximális mértékig, egyéb esetben a hozzájárulás visszavonásáig őrizzük meg.

Adatfeldolgozás: A szolgáltató.

Az adatmegosztás visszautasításának következménye: az esetleges panaszkezelések esetén a tényeket nehezebb lesz alátámasztani adatokkal.

  • Feldolgozás a Weboldalakon
  • Bejelentkezés a weboldalak szerverére

Weboldalaink látogatása során a webszerver nem rögzít semmilyen személyes adatot.

Adatnaplózás külső szolgáltatók számára:

A portál html-kódja a Szolgáltatótól független külső szerverekre mutató linkeket tartalmaz. A külső szolgáltató szervere közvetlenül kapcsolódik a Felhasználó számítógépéhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fent említett szolgáltatók képesek felhasználói adatokat gyűjteni (pl: IP-cím, böngésző, operációs rendszer adatai, kurzormozgás, a meglátogatott oldal neve és a látogatás dátuma) a felhasználó böngészőjével való közvetlen kommunikáció folytán.

  • Sütik a weboldalakon

A Szolgáltató és más szolgáltató partnerek sütiket (kis információszeleteket) telepítenek a felhasználók azonosítása, nyomon követése és visszaolvasása érdekében az internethasználat során. Ha az Ön böngészője visszatér egy korábban elmentett sütihez, a sütik üzemeltetője képes összekapcsolni a Felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal azon weboldalak esetében, ahol a Szolgáltató vagy a külső szolgáltatók sütijei telepítve vannak.

A Szolgáltató a sütiket a Weboldal technikai működéséhez, célzott hírlevelek küldéséhez és statisztikai célokra használja. Tájékoztatjuk, hogy a sütik nem okoznak kárt a számítógépében, és nem tartalmaznak vírusokat.

A sütiket törölheti a számítógépéről, és letilthatja a böngészőjében. A sütik kezeléséhez általában a böngésző Eszközök / Beállítások menüpontját, majd az Adatvédelem / Előzmények / Egyéni beállítások menüpontot kell felkeresnie, ahol a sütik vagy a nyomkövetés néven találhatók.

A következő külső szolgáltatók telepítettek sütiket a Weboldalunkon:

    • Google Analytics
    • Google Adwords
    • Facebook Pixel
    • Instagram
    • Twitter

A következő cookikat használjuk a weboldalon

Név:
Fogalom meghatározások
session
Used to identify our users and manage login sessions.
cookiepolicy
Used to determine the accepted cookie policy.
ageconfirm
Used to determine the age confirmation.
articles-viewed
Used to count the number of articles opened to offer a signup opportunity.
  • Google Analytics

Weboldalaink külső szolgáltatóként a Google Analytics szolgáltatást veszik igénybe, amely segít a weboldal látogatottságának független mérésében és ellenőrzésében, valamint a Weboldalakon található egyéb webanalitikai adatokban.

A Google Analytics cookie-kat használ a webhely webanalitikai rendszerének működtetéséhez.

For further information on Google Analytics’(www.google.com/analytics) processing please visit http://www.google.com/intl/hu/policies.

A "Hogyan használja a Google a szolgáltatásainkat használó webhelyekről vagy alkalmazásokból származó információkat" című dokumentum a következő linken érhető el: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/partners/.

  • Facebook

The data processing activity of the company’s Facebook page

When you are accessing the Service Provider’s Facebook page, we allow Facebook to collect cookies at your devices. We primarily determine the purposes and means of processing that data, upon which the Facebook provides us the statistical data. We inform you, that We as the administrator of our Facebook page and Facebook are considered as joint data controllers for processing these statistical data.

A "Sütik és egyéb tárolási technológiák" című dokumentum a következő linken érhető el: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Our Websites use Facebook’s services to provide insights about the people who like our Facebook page. The collected data are anonymous to the operator of the website, therefore no conclusion about the identity of the users can be drawn. However, the data is stored and processed by Facebook so that a connection to the users profile is possible, and Facebook can use the data for its own advertising purposes. Our websites include plugins for the social network Facebook. Facebook plugins can be recognized by the Facebook login or the Like button on our site.

A FACEBOOK általi feldolgozással kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.facebook.com/about/privacy

A "Sütik és egyéb tárolási technológiák" című dokumentum a következő linken érhető el: https://www.facebook.com/policies/cookies/

If you do not have a Facebook account, you can opt-out of Facebook-based advertising on the European Interactive Digital Advertising Alliance website: http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

  • Instagram

Az Instagram szolgáltatásának funkciói integrálva vannak a Weboldalunkon, az Instagram feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://help.instagram.com/519522125107875.

A "Sütik és egyéb tárolási technológiák" című dokumentum a következő linken érhető el: https://www.facebook.com/help/instagram/1896641480634370.

  • Twitter

A Twitter szolgáltatásának funkciói integrálva vannak a Weboldalunkon, a Twitter feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://twitter.com/en/privacy weboldalra.

  • TOVÁBBI ADATKEZELÉS

A személyes adatok megszerzésekor tájékoztatást adunk a jelen szabályzatban nem szereplő adatkezelésről. Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a bíróságok, az ügyészség, a nyomozó hatóságok, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóságok, az adatvédelmi biztos és más szervek a vonatkozó jogszabályok rendelkezései alapján értesítést kérhetnek a Szolgáltatótól, vagy hogy a Szolgáltató személyes adatokat adjon ki, továbbítson vagy dokumentumokat bocsásson rendelkezésükre.

A Szolgáltató a hatóságok részére - amennyiben azok a személyes adatok pontos célját és körét megjelölték - csak a megkeresés céljához feltétlenül szükséges információkat adja meg.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

Mi és adatfeldolgozóink a technológia fejlettségét, a végrehajtás költségeit, az adatkezelés jellegét, terjedelmét, összefüggéseit és céljait, valamint a természetes személyek jogait és szabadságait érintő, különböző valószínűségű és súlyosságú kockázatokat figyelembe véve, megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajtunk végre a megfelelő szintű adatvédelem biztosítása érdekében.

Az adatkezelés informatikai eszközeit úgy választjuk ki és működtetjük, hogy a kezelt személyes adat

  • az arra jogosult személy számára hozzáférhető legyen (elérhetőség);
  • hitelessége és hitelesítése biztosított legyen (az adatkezelés hitelessége);
  • kapcsán ellenőrizhető legyen, hogy az adatokban nincs változás (adatintegritás);
  • kapcsán biztosított legyen a jogosulatlan vagy jogellenes hozzáférés elleni védelem (az adatok bizalmas kezelése).

Az Ön adatait megfelelő intézkedésekkel védjük a jogellenes hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen elvesztés, sérülés és a használt technika megváltozása miatti véletlen elérhetetlenné válás ellen.

A különböző nyilvántartásainkban tárolt, elektronikusan feldolgozott személyes adatok védelme érdekében megfelelő technikai intézkedésekkel biztosítjuk, hogy a tárolt személyes adatok - hacsak a törvény lehetővé nem teszi - ne legyenek közvetlenül összekapcsolhatók és az érintettekhez rendelhetők.

A biztosított technikai és szervezési intézkedések megfelelnek a technika jelenlegi állásának, és összeegyeztethetőek az adatkezelés biztonságának garantálásához kapcsolódó kockázatok szintjével.

Az adatkezelés során tiszteletben tartjuk és fenntartjuk a következőket:

  • titoktartás: az információk védelme, hogy azokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá;
  • integritás: az információk és az adatkezeléso módszerek pontosságának és teljességének védelme;
  • hozzáférhetőség: annak biztosítása, hogy amikor az érintettnek szüksége van rá, ténylegesen hozzáférhessen az információhoz, és rendelkezzen az ezzel kapcsolatos eljárásokkal.

A mi és partnereink informatikai rendszerei védettek a számítógépes csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, valamint a számítógépes vírusok, a számítógépes behatolás és a szolgáltatásmegtagadási támadások ellen. Az üzemeltető szerver- és alkalmazásszintű biztonsági eljárásokkal gondoskodik a biztonságról. Tájékoztatjuk, hogy az interneten keresztül továbbított elektronikus levelek a protokollokon kívül (e-mail, web, ftp stb.) olyan hálózati fenyegetéseknek vannak kitéve, amelyek csalárd tevékenységhez, a szerződés megtámadásához és az információk nyilvánosságra hozatalához vagy módosításához vezethetnek. Minden óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük Önt az ilyen fenyegetésektől. A rendszereket felügyeljük, hogy minden biztonsági veszélyt rögzíteni tudjunk, és minden biztonsági incidensről bizonyítékot tudjunk szolgáltatni. A rendszerfelügyelet lehetővé teszi az óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

Mi, mint adatkezelő rögzítjük a személyes adatok védelmének esetleges megsértését, beleértve a személyes adatok megsértésének tényét és hatásait, valamint a személyes adatok megsértésének kezelése érdekében tett vagy tervezett intézkedéseinket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot indokolatlan késedelem nélkül, és amennyiben lehetséges, legkésőbb a tudomásszerzéstől 72 órán belül értesítjük az esetleges adatvédelmi incidensről, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve.

A jelszó védi a fiókját, ezért javasoljuk, hogy használjon egyedi és erős jelszót, korlátozza a számítógépéhez és a böngészőjéhez való hozzáférést, és – amennyiben Ön Regisztrált Felhasználó – a Weboldal használata után jelentkezzen ki.

AZ ÉRINTETT JOGAI

Tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban az alábbi jogokkal rendelkezik:

    • Átlátható tájékoztatás,
    • Az érintett hozzáférési joga
    • A helyesbítéshez való jog,
    • Törléshez való jog ("elfeledtetéshez való jog"),
    • Az adatkezelés korlátozásához való jog,
    • Az adathordozhatósághoz való jog,
    • Tilatkozáshoz való jog,
    • Elállási jog,
    • Hatékony jogorvoslathoz való jog.
  • Átlátható tájékoztatás

Kötelesek vagyunk - a GDPR rendelkezéseinek megfelelően - tájékoztatni Önt személyes adatainak kezeléséről. Kötelezettségünknek azzal teszünk eleget, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatot az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben további kérdései vannak személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, élhet hozzáférési jogával.

  • Az érintett hozzáférési joga

Önnek joga van tájékoztatást kapni arról, hogy kezeljük-e az Ön személyes adatait, és ha igen, részletes tájékoztatót kérhet, amely a következő információkat tartalmazza:

    • az adatkezelés oka,
    • a kezelt személyes adatok köre,
    • a kezelt személyes adatok köre,
    • • az adatok címzettje,
    • a kezelt személyes adatok tárolásának időtartama,
    • az Ön személyes adatainak nemzetközi továbbítása esetén a továbbítás garanciái, és
    • ismételt tájékoztatás az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos jogairól és a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jogáról.

Kérésére díjmentesen átadhatjuk Önnek a kezelt személyes adatainak másolatát.

For further copies we may charge you with a reasonable fee taking into account the administrative costs of providing such information. We provide information by electronic means for your request. You may exercise your right of access in writing at the following contact details: e-mail address: support@joyfulreviews.com

Az Ön kérésére a fent említett információk szóban is megadhatók, ha az Ön személyazonossága valóban bizonyított.

  • A helyesbítéshez való jog

Az Ön kérésére helyesbítjük, kijavítjuk vagy kiegészítjük az Ön pontatlan személyes adatait (pl. ha a születési dátuma pontatlan, az e-mailcíme vagy a neve megváltozott).

  • Törléshez való jog

Ön kérheti, hogy a kezelt személyes adatait indokolatlan késedelem nélkül töröljük, ha

    • the purpose of the data processing no longer justifies the processing,
    • az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás, és Ön visszavonta hozzájárulását (és nincs más alkalmazandó jogalap),
    • you object the processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing,
    • the personal data have been unlawfully processed, or
    • the personal data have to be erased under legal obligation.

A törléshez való jog nem gyakorolható, ha az adatkezelés a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságához való jog gyakorlásához, a Szolgáltatót terhelő jogi kötelezettség teljesítéséhez, vagy közfeladat ellátásához, vagy közérdekből a közegészségügy területén vagy közérdekű archiválási célból, tudományos vagy történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükséges.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ha Ön él ezzel a jogával, és a vonatkozó jogszabályok szerint az adatkezelés korlátozását kell elérnie, akkor az Ön személyes adatait - a tárolás kivételével - nem kezelhetjük (tehát nem továbbíthatjuk és nem szervezhetjük az Ön adatait), kivéve, ha Ön ehhez hozzájárul, vagy ha az a Szolgáltató jogi követeléseinek megállapításához, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükséges.

Mikor élhet ezzel a jogával?

    • Ha Ön azt állítja, hogy személyes adatai pontatlanok, amíg megvizsgáljuk az adatok pontosságát.
    • Ha az adatkezelés jogellenes, de törlés helyett Ön az adatainak korlátozását kéri.
    • Ha már nincs szükségünk az Ön személyes adataira (az adatkezelés céljára), Ön azonban kéri, hogy tároljuk azokat (pl. jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez).
    • Ha Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, amíg ellenőrizzük, hogy a mi jogos indokaink elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben.

Tájékoztatjuk Önt, mielőtt a feldolgozás korlátozását feloldjuk (pl. az Ön pontatlan adatait helyesbítettük, vagy elutasítottuk a korlátozásra vonatkozó kérelmét).

  • Az adathordozhatósághoz való jog

Ha az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása vagy egy szerződés teljesítése, és az adatkezelés automatizált módon történik, kérheti, hogy az Önre vonatkozó és Ön által megadott személyes adatokat tagolt, általánosan használt és géppel olvasható formátumban megkapja.Kérheti azt is, hogy adatait továbbítsuk egy másik adatkezelőnek.

Tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatait nem kezeljük automatizált módon.

  • Tilatkozáshoz való jog

Ön a sajátos helyzetére hivatkozva bármikor tiltakozhat az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, ha az adatkezelés jogalapja a Szolgáltató jogos érdeke. Ebben az esetben nem kezeljük tovább az Ön személyes adatait, kivéve, ha bizonyítani tudjuk, hogy az adatkezelésnek olyan kötelező erejű jogos okai vannak, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükségesek.

Amennyiben személyes adatait közvetlen marketing céllal (pl. hírlevél) kezeljük, Ön bármikor tiltakozhat az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen. Ha Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, a továbbiakban nem kezeljük az Ön személyes adatait.

  • A hozzájárulás visszavonásának joga

Ön jogosult arra, hogy hozzájárulását az adatkezelés során bármikor visszavonja.

Tájékoztatjuk, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti hozzájárulásán alapuló adatkezelés jogszerűségét.

Jogát a következő módokon gyakorolhatja:

    • Leiratkozhat hírlevelünkről vagy marketing e-mail-ünkről az e-mail-ben található leiratkozás gombra kattintva.
    • Or you can notify us at the following e-mail address that you would like to withdraw your consent: support@joyfulreviews.com
  • Eljárási rendelkezések

Felhívjuk figyelmét, hogy a megtett intézkedésről indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelme kézhezvételétől számított egy hónapon belül értesítjük Önt. Ezt az időszakot további két hónappal meghosszabbíthatjuk, ha a kérelmek összetettsége és száma miatt ez szükséges. A meghosszabbításról a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt.

Ha Ön elektronikus úton nyújtja be kérelmét, a Szolgáltató elektronikus úton adja meg Önnek a tájékoztatást (kivéve, ha Ön másként kéri).

Ha nem teszünk lépéseket a kérelme nyomán, akkor indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelme beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt annak okairól, valamint arról, hogy panaszt nyújthat be az Adatvédelmi Hatóságnál, és bírósági jogorvoslatot kérhet.

Tájékoztatjuk, hogy a kért információkat díjmentesen adjuk meg. Ha az Ön kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó, különösen ismétlődő jellege miatt, akkor ésszerű díjat számíthatunk fel az adminisztratív költségekért, vagy megtagadhatjuk a kérelme teljesítését.

A személyes adatok helyesbítését vagy törlését, illetve a feldolgozás helyesbítését közöljük minden olyan címzettel, akinek az Ön személyes adatait átadtuk (kivéve, ha ez lehetetlen). Az Ön kérésére tájékoztatjuk Önt ezekről a címzettekről.

  • Right to compensation

A Szolgáltató megtéríti az Ön kárát, amelyet a jogellenes adatkezeléssel vagy az adatvédelmi követelmények megsértésével okoztunk. Az Ön személyiségi jogainak megsértése esetén Önt a vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően kártérítés illeti meg.

Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató felel az Ön személyes adatainak feldolgozása során általunk igénybe vett adatfeldolgozó által okozott károkért. A Szolgáltató mentesül a felelősség alól, ha a kár az ellenőrzésünkön kívül álló, előre nem látható körülmények következtében következett be.

Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató felel az Ön személyes adatainak feldolgozása során általunk igénybe vett adatfeldolgozó által okozott károkért. A Szolgáltató mentesül a felelősség alól, ha a kár az ellenőrzésünkön kívül álló, előre nem látható körülmények következtében következett be.

  • Jogorvoslatok
  • Bírósági jogosrvoslathoz való jog

Ha úgy véli, hogy az adatvédelmi törvény szerinti jogait megsértették (pl. nem tudta gyakorolni a fent említett jogait, nem kapott tájékoztatást az adatkezelésről stb.), bírósági keresetet nyújthat be az adatkezelő ellen azon általános hatáskörrel rendelkező bíróság előtt, amelynek illetékességi területén az Ön lakcíme vagy szokásos tartózkodási helye található. A bíróság az ilyen ügyeket soron kívüli eljárásban tárgyalja. Tájékoztatjuk, hogy a személyes adatok védelmével kapcsolatos perek illetékmentesek.

  • Right to lodge a complaint with a supervisory authority

Ha úgy véli, hogy az adatvédelmi jogszabályok szerinti jogait megsértették, panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Levlezési cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Privacy Policy for Account Holders

1. Preambulum

At Digital Performance Kft. (registered office: HU-1062 Budapest, Andrássy út 91. 2/12; company register no.: 01-09-377616; e-mail: support@joyfulreviews.com; hereinafter: "Service Provider", "We", "Us"), We want to give you the best possible experience to ensure that you enjoy our Service today and in the future. We appreciate that you are trusting Us with information that is important for you, and We believe that transparency is the key to any healthy relationship. So, We want to transparently explain how and why We gather, store, share and use your personal data, outline the controls and choices you have around when as well as the measure We take to keep your personal data safe.

The highest level of protection of personal data is a priority for the Service Provider.

This Privacy Policy aims to

  • give you information relating to your personal data relationship with Us;
  • ensure that you understand what personal data We collect about you and for how long, the reasons why We collect and use it, and who We share it with;
  • we explain your rights and choices in relation to the personal data We collect and process about you and how We protect your privacy.

We hope this helps you to understand our privacy commitments to you. For information on how to contact us if you ever have any questions or concerns, please see our contact details below.

A nagybetűvel írt fogalmak az általános adatvédelmi szabályzatunkban és az adatkezelés időpontjában érvényes általános szerződési feltételeinkben meghatározottakkal azonos jelentéssel bírnak.

2. Hogyan gyűjtjük a személyes adatait?

Az alábbi táblázat az Önről gyűjtött és felhasznált személyes adatok kategóriáit mutatja be:

  • When your account (Brand, Creator, Influencer) is created (hereinafter referred to as "Account") in order to use the online services of our Websites (hereinafter referred to as "Online Services"). We collect certain personal data such us your name/company name, email address, password, country (of your location) and the date of birth so you can use the Online Services. This is the only information you have to provide to create an account with us.
  • Ahhoz, hogy regisztrált felhasználóként biztonsággal élvezhesd a szolgáltatásainkat, további adatokat kell megadnod, vagy engedélyt kell adnod ahhoz, hogy az adataidhoz hozzáférhessünk.

Milyen személyes adatokat kérünk be tőled?

The table below presents the categories of personal data we collect and use about you:

Személyes adat kategóriák
A kategória leírása
Fiók regisztrációs adatok
  • E-mail cím
  • Név/Cégnév
  • jelszó
  • További adatok: a születés pontos helye és időpontja
The only personal data that you need to provide us to create an Account and to use the Online Services includes your email address, name/company name and password.
Az Ön leírásának és értékelésének a tartalma
  • A leírás és az ismertetők szövegének tartalma
Ha a leírásában vagy az értékelésében személyes adatokat ad meg, azokat kezeljük.
Havi/Éves előfizetési csomag
  • Név/Cégnév
  • Adószám
  • Betéti vagy hitelkártya adatok (a kártya száma, lejárati idő és biztonsági kód)
  • Cím
  • E-mail cím
Ha Ön havi/éves előfizetést szeretne vásárolni Online Szolgáltatásaink használatához (nevezetesen (i) előfizetés a Márkaként való reklámozáshoz, (ii) előfizetés az Alkotók/Véleményvezérek számára az Értékelések létrehozásához), amelyek csak regisztrált felhasználók számára érhetőek el. Az online fizetéssel kapcsolatos személyes adatait kezeljük, beleértve az Ön nevét/cégnevét, hitel- vagy betéti kártyájának számát, a kártya lejárati dátumát (hónap/év) és a CVC-kódot (kártya biztonsági kódja) (a továbbiakban együttesen: "Fizetési Adatok"). Annak érdekében, hogy számlát küldhessünk Önnek a vásárlásáról, kezeljük az Ön címét és e-mailcímét. Ezeket az adatokat az Ön kifizetéseinek teljesítése és a szükséges számlák megküldése érdekében kezeljük.
A Márka termékének beszerzése
  • Név/Cégnév
  • Fizetéssel kapcsolatos adatok
  • Cím
Ha Ön úgy dönt, hogy tájékoztatást szeretne kapni a szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, kezeljük az Ön nevét/cégnevét és e-mailcímét, hogy ilyen információkat küldhessünk Önnek.
Hírlevél szolgáltatás
  • E-mail cím
  • Név/Cégnév
  • az Ön személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás
Ha Ön úgy dönt, hogy tájékoztatást szeretne kapni a szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfrissebb hírekről, kezeljük az Ön nevét/cégnevét és e-mailcímét, hogy ilyen információkat küldhessünk Önnek.
Panaszkezelési eljárás
  • Név/Cégnév
  • név; cím; születési dátum; telefonszám; e-mail cím
  • az Ön Profiljának típusa és előfizetési díja,
  • a feliratkozás és a panaszbejelentés időpontja,
  • a hiba leírása,
  • az érvényesíteni kívánt követelés és a panaszkezelés módja.
Az Online Szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszok kezelése érdekében. A panaszbejelentést e-mailben lehet regisztrálni: support@edureviews.io. Ezen eljárás során kezeljük az érintett nevét/cégnevét és elérhetőségét (telefonszám és/vagy e-mail cím), a Fiók típusát és az előfizetési díjat, a vásárlás és a panaszbejelentés időpontját, a hiba leírását, az érvényesíteni kívánt igényt és a panaszkezelés módját annak érdekében, hogy a felmerült problémáit kezelni tudjuk.

3. MIRE HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Az alábbi táblázatban ismertetjük, hogy okokból kezeljük a személyes adatokat, milyen jogalap teszi lehetővé számunkra az Ön személyes adatainak kezelését, valamint a célokhoz használt személyes adatok kategóriáit:

Az általunk adatkezelés céljára felhasznált személyes adatok kategóriái
Az adatkezelés jogalapja
Annak leírása, hogy miért kezeljük az Ön személyes adatait
Fiók regisztrációs adatok
  • E-mail cím
  • Név/Cégnév
  • jelszó
  • További adatok: a születés pontos helye és időpontja
Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
Az általunk gyűjtött információk segítségével tudjuk nyújtani az Online Szolgáltatásainkat, és lehetővé tenni, hogy létrehozza (vagy törölje) a Fiókját. Azért is gyűjtjük ezeket az adatokat, hogy azonosítsuk és megkülönböztessük Önt más ügyfeleinktől.
Az Ön leírásának és értékelésének a tartalma
  • A leírás és az ismertetők szövegének tartalma
  • Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
  • A Szolgáltató jogi érdeke; GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja.
Kérjük, ne feledje, hogy a Szolgáltató kezeli (elemzi, követi, rögzíti és naplózza) az Ön tevékenységét a Weboldalon. Ez magában foglalja a leírást, üzeneteket, megjegyzéseket, értékeléseket és minden egyéb interakciót. Ezeket az adatokat az Ön beleegyezése és jogi érdekünk alapján kezeljük, a jogellenes és tiltott tevékenységek (pl. illegális szexuális vagy erőszakos tartalmak) megelőzése és/vagy kivizsgálása érdekében.
Havi/Éves előfizetési csomag
  • Név/Cégnév
  • Adószám
  • Fizetéssel kapcsolatos adatok
  • Cím
  • E-mail cím
  • Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
  • Szerződés teljesítése; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja
Személyes adatait annak érdekében kezeljük, hogy hozzáférést biztosítsunk Önnek Online Szolgáltatásainkhoz.
A Márka termékének beszerzése
  • Név/Cégnév
  • Fizetéssel kapcsolatos adatok
  • Cím
  • E-mail cím
  • Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
  • Szerződés teljesítése; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja
Az Ön személyes adatait azért kezeljük, hogy közvetítő szolgáltatóként járjunk el a Márka számára.
Hírlevél szolgáltatás
  • E-mail cím
  • Név/Cégnév
  • az Ön személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás
  • Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
Adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeljük annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt az Online Szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfrissebb híreinkről.
Panaszkezelési eljárás
  • Név/Cégnév
  • név; cím; születési dátum; telefonszám; e-mail cím
  • az Ön Profiljának típusa és előfizetési díja,
  • a feliratkozás és a panaszbejelentés időpontja,
  • a hiba leírása,
  • az érvényesíteni kívánt követelés és a panaszkezelés módja.
  • Az Ön hozzájárulása; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja
  • Szerződés teljesítése; a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja
  • Legal obligation, Section 6 (1) c) of the GDPR
Az Ön személyes adatait az Online Szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszok kezelése érdekében kezeljük. A panaszbejelentést e-mailben lehet regisztrálni: joyfulyreviews.com

Ha további információra van szüksége a Szolgáltató által a jogos érdek jogalapra való hivatkozásának igazolása érdekében végzett mérlegelési tesztről, kérjük, további részletekért lépjen kapcsolatba velünk a support@joyfulreviews.io címen.

5. Hogyan használjuk fel az adataidat?

Címzett kategóriák
Megosztás oka
Szolgáltatók
Személyes adatait továbbíthatjuk technikai szolgáltatóknak (pl. könyvelés), akik azokat a mi utasításaink alapján, a jelen szabályzatnak és a megfelelő titoktartási és biztonsági intézkedéseknek megfelelően kezelik számunkra. Ezek a partnerek világszerte szolgáltatásokat nyújtanak számunkra, beleértve az informatikai szolgáltatókat, amelyek Online Szolgáltatásunkat üzemeltetik, tárolják, kezelik és karbantartják. Személyes adatait továbbíthatjuk harmadik országban (az EGT-n kívül) található szerverszolgáltatónknak. Ebben az esetben az Európai Adatvédelmi Testület által közzétett, a személyes adatok uniós szintű védelmének biztosítását célzó átviteli eszközöket kiegészítő intézkedésekről szóló 01/2020. számú ajánlással összhangban szerződéses úton biztosítjuk az Ön adatainak lényegében azonos szintű védelmét. Tájékoztatjuk, hogy a többi szolgáltatónk az Európai Unión belül található.
Márkaforgalmazó
Személyes adatait a Weboldalainkon feltüntetett termék megvásárlása esetén továbbíthatjuk a Márkának.
Bűnüldöző és adatvédelmi hatóságok
Meg kell osztanunk az Ön személyes adatait, ha ez szükséges ahhoz, hogy eleget tegyünk az alkalmazandó jog szerinti jogi kötelezettségnek, vagy válaszoljunk szabályszerű jogi eljárásra, például felhívásra, bírósági végzésre vagy idézésre. Személyes adatait akkor is megoszthatjuk, ha saját vagy harmadik fél nemzetbiztonsági, bűnüldözési, peres, bűnügyi nyomozással kapcsolatos jogos érdeke, bármely személy biztonságának védelme, vagy halál vagy közvetlen testi sértés megelőzése érdekében szükséges, feltéve, hogy úgy ítéljük meg, hogy az ilyen érdekeket nem írják felül az Ön érdekei vagy az Ön személyes adatainak védelmét igénylő alapvető jogok és szabadságok.

6. Adatmegőrzés és törlés

Személyes adat kategóriák
A kategória leírása
Az általunk gyűjtött személyes adatai
A Fiókját az előfizetés lejáratától számított [1] évig tartjuk aktívan, ezt követően a Szolgáltató törli a Fiókját, kivéve, ha Ön korábban kéri a törlést. A Fiókja törlése előtt figyelmeztető e-mailt küldünk Önnek, hogy tájékoztassuk erről.

7. Adatmegőrzés és törlés

We are committed to protect your personal data so are our processors by taking into account the state of the technology, the costs of the execution, the nature, scope, context and purposes of processing as well as the risks of varying likelihood and severity for the rights and freedoms of natural persons, implement appropriate technical and organisational measures to ensure the appropriate level of data protection. However, please note that no system is ever completely secure.

We choose and operate IT tools for processing so that the processed personal data is:

  • az arra jogosult személy számára hozzáférhető legyen (elérhetőség);
  • authenticity and authentication (credibility of processing);
  • it can be verified there is no change in the data (data integrity);
  • protection against unauthorised or unlawful access (confidentiality of data).

Az Ön adatait megfelelő intézkedésekkel védjük a jogellenes hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen elvesztés, sérülés és a használt technika megváltozása miatti véletlen elérhetetlenné válás ellen.

In order to protect the electronic processed personal data that are stored in our various registries, we provide appropriate technical measures to ensure that the stored personal data - unless it is permitted by law - cannot be directly linked and assigned to the data subjects.

A biztosított technikai és szervezési intézkedések megfelelnek a technika jelenlegi állásának, és összeegyeztethetőek az adatkezelés biztonságának garantálásához kapcsolódó kockázatok szintjével.

Az adatkezelés során tiszteletben tartjuk és fenntartjuk a következőket:

  • titoktartás: az információk védelme, hogy azokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá;
  • integritás: az információk és az adatkezeléso módszerek pontosságának és teljességének védelme;
  • hozzáférhetőség: annak biztosítása, hogy amikor az érintettnek szüksége van rá, ténylegesen hozzáférhessen az információhoz, és rendelkezzen az ezzel kapcsolatos eljárásokkal.

Our and our partners’ IT systems are protected against computer-aided fraud, espionage, sabotage, vandalism, fire and flood, as well as computer viruses, computer intrusion and denial-of-service attacks. The operator provides security through server-level and application-level security procedures. We inform you that electronic mails apart from the protocols (email, web, ftp etc.) that are transferred through the Internet are vulnerable to network threats that may lead to fraudulent activity, challenge of the contract and disclosure or modification of information. We shall take all the precautionary measures to protect you from such threats. Systems are monitored so the we can record all security dangers and provide evidence of any security incident. System monitoring also allows the controlling of the efficiency of the precautionary measures.

We, as data controller record potential personal data breaches, including facts and effects of the personal data breach and measures taken or proposed to be taken by us to address the personal data breach. We shall notify the Hungarian National Data Protection and Freedom of Information Authority on any potential personal data breach without undue delay and, where feasible, not later than 72 hours after having become aware of it, unless the personal data breach is unlikely to result in a risk to the rights and freedoms of natural persons.

A jelszó védi a fiókját, ezért javasoljuk, hogy használjon egyedi és erős jelszót, korlátozza a számítógépéhez és a böngészőjéhez való hozzáférést, és – amennyiben Ön Regisztrált Felhasználó – a Weboldal használata után jelentkezzen ki.

8. A regisztrációs szabályzatunk

6.5. Kereskedelmi gazdasági tevékenység esetén természetes személyek nem regisztrálhatnak a Weboldalainkon az üzleti tevékenység folytatása céljából. Ebben az esetben természetes személyek csak egyéni vállalkozóként vagy más olyan jogi formában regisztrálhatnak, amely feljogosítja őket üzleti tevékenység folytatására. A regisztráló személynek erre vonatkozó nyilatkozatot kell tennie. Amennyiben a Regisztrált Felhasználó megsérti ezt a rendelkezést, felvesszük a kapcsolatot a Regisztrált Felhasználóval, és - amennyiben szükséges - kezdeményezzük a törtést.

Abban az esetben, ha tudomást szerzünk arról, hogy egy természetes személy személyes adatait üzleti tevékenység folytatására való jogosultság nélkül gyűjtöttük össze, megtesszük a szükséges lépéseket az Ön nyilatkoztatására és - szükség esetén - a Fiók mielőbbi törlésére.

Nem kereskedelmi gazdasági tevékenység esetén természetes személyek (18 év feletti vagy 18 év alatti, a gyermek törvényes képviselőjének írásbeli hozzájárulásával) hozhatnak létre Fiókot.

6.7. A www.joyfulreviews.com esetében 18 év alatti személyek (vagy az adott személy lakóhelye szerinti állam joga szerinti bármely más minimális életkor alatt) nem regisztrálhatnak és nem látogathatják a weboldalt.

9. Weboldalaink működése

  • Bejelentkezés a weboldalak szerverére
  • Weboldalaink látogatása során a webszerver nem rögzít semmilyen személyes adatot.

    Adatnaplózás külső szolgáltatók számára:

    The portal’s html code contains links to external servers that are independent form the Service Provider. The external service provider’s server is directly connected to the User’s computer. Please be aware of the fact, that the aforementioned service providers are able to collect user data (e.g.: IP address, browser, operating system details, cursor movement, name of the visited page and the date of the visit) due to the direct communication with the user’s browser.

  • Sütik a weboldalakon
  • A sütikre vonatkozó szabályzatunk itt érhető el.

    A Szolgáltató és más szolgáltató partnerek sütiket (kis információszeleteket) telepítenek a felhasználók azonosítása, nyomon követése és visszaolvasása érdekében az internethasználat során. Ha az Ön böngészője visszatér egy korábban elmentett sütihez, a sütik üzemeltetője képes összekapcsolni a Felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal azon weboldalak esetében, ahol a Szolgáltató vagy a külső szolgáltatók sütijei telepítve vannak.

    A Szolgáltató a sütiket a Weboldal technikai működéséhez, célzott hírlevelek küldéséhez és statisztikai célokra használja. Tájékoztatjuk, hogy a sütik nem okoznak kárt a számítógépében, és nem tartalmaznak vírusokat.

    A sütiket törölheti a számítógépéről, és letilthatja a böngészőjében. A sütik kezeléséhez általában a böngésző Eszközök / Beállítások menüpontját, majd az Adatvédelem / Előzmények / Egyéni beállítások menüpontot kell felkeresnie, ahol a sütik vagy a nyomkövetés néven találhatók.

    A következő külső szolgáltatók telepítettek sütiket a Weboldalunkon:

    • Google Analytics
    • Google Adwords
    • Facebook Pixel
    • Instagram
    • Twitter

Kérjük, olvassa el az itt [link beillesztése] elérhető Általános Adatvédelmi Szabályzatunk 3.5.3-3.5.6. pontját a külső szolgáltatóink sütijeivel kapcsolatos további információkért.

10. További adatkezelés

We provide information about processing that is not listed in this policy at the time when personal data are obtained. We inform our Users that courts, prosecution, investigating authorities, the authority dealing with administrative offences, administrative authorities, the Office of the Commissioner for Personal Data Protection and other organs under the provisions of the applicable law may contact the Service Provider in order to receive notification or that Service Provider discloses, transfers personal data or provides documents to them.

A Szolgáltató a hatóságok részére - amennyiben azok a személyes adatok pontos célját és körét megjelölték - csak a megkeresés céljához feltétlenül szükséges információkat adja meg.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

Mi és adatfeldolgozóink a technológia fejlettségét, a végrehajtás költségeit, az adatkezelés jellegét, terjedelmét, összefüggéseit és céljait, valamint a természetes személyek jogait és szabadságait érintő, különböző valószínűségű és súlyosságú kockázatokat figyelembe véve, megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajtunk végre a megfelelő szintű adatvédelem biztosítása érdekében.

Az adatkezelés informatikai eszközeit úgy választjuk ki és működtetjük, hogy a kezelt személyes adat

  • az arra jogosult személy számára hozzáférhető legyen (elérhetőség);
  • hitelessége és hitelesítése biztosított legyen (az adatkezelés hitelessége);
  • kapcsán ellenőrizhető legyen, hogy az adatokban nincs változás (adatintegritás);
  • kapcsán biztosított legyen a jogosulatlan vagy jogellenes hozzáférés elleni védelem (az adatok bizalmas kezelése).

Az Ön adatait megfelelő intézkedésekkel védjük a jogellenes hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen elvesztés, sérülés és a használt technika megváltozása miatti véletlen elérhetetlenné válás ellen.

A különböző nyilvántartásainkban tárolt, elektronikusan feldolgozott személyes adatok védelme érdekében megfelelő technikai intézkedésekkel biztosítjuk, hogy a tárolt személyes adatok - hacsak a törvény lehetővé nem teszi - ne legyenek közvetlenül összekapcsolhatók és az érintettekhez rendelhetők.

A biztosított technikai és szervezési intézkedések megfelelnek a technika jelenlegi állásának, és összeegyeztethetőek az adatkezelés biztonságának garantálásához kapcsolódó kockázatok szintjével.

Az adatkezelés során tiszteletben tartjuk és fenntartjuk a következőket:

  • titoktartás: az információk védelme, hogy azokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá;
  • integritás: az információk és az adatkezeléso módszerek pontosságának és teljességének védelme;
  • hozzáférhetőség: annak biztosítása, hogy amikor az érintettnek szüksége van rá, ténylegesen hozzáférhessen az információhoz, és rendelkezzen az ezzel kapcsolatos eljárásokkal.

A mi és partnereink informatikai rendszerei védettek a számítógépes csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, valamint a számítógépes vírusok, a számítógépes behatolás és a szolgáltatásmegtagadási támadások ellen. Az üzemeltető szerver- és alkalmazásszintű biztonsági eljárásokkal gondoskodik a biztonságról. Tájékoztatjuk, hogy az interneten keresztül továbbított elektronikus levelek a protokollokon kívül (e-mail, web, ftp stb.) olyan hálózati fenyegetéseknek vannak kitéve, amelyek csalárd tevékenységhez, a szerződés megtámadásához és az információk nyilvánosságra hozatalához vagy módosításához vezethetnek. Minden óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük Önt az ilyen fenyegetésektől. A rendszereket felügyeljük, hogy minden biztonsági veszélyt rögzíteni tudjunk, és minden biztonsági incidensről bizonyítékot tudjunk szolgáltatni. A rendszerfelügyelet lehetővé teszi az óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

Mi, mint adatkezelő rögzítjük a személyes adatok védelmének esetleges megsértését, beleértve a személyes adatok megsértésének tényét és hatásait, valamint a személyes adatok megsértésének kezelése érdekében tett vagy tervezett intézkedéseinket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot indokolatlan késedelem nélkül, és amennyiben lehetséges, legkésőbb a tudomásszerzéstől 72 órán belül értesítjük az esetleges adatvédelmi incidensről, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve.

A jelszó védi a fiókját, ezért javasoljuk, hogy használjon egyedi és erős jelszót, korlátozza a számítógépéhez és a böngészőjéhez való hozzáférést, és – amennyiben Ön Regisztrált Felhasználó – a Weboldal használata után jelentkezzen ki.

AZ ÉRINTETT JOGAI

Tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban az alábbi jogokkal rendelkezik:

    • Átlátható tájékoztatás,
    • Az érintett hozzáférési joga
    • A helyesbítéshez való jog,
    • Törléshez való jog ("elfeledtetéshez való jog"),
    • Az adatkezelés korlátozásához való jog,
    • Az adathordozhatósághoz való jog,
    • Tilatkozáshoz való jog,
    • Elállási jog,
    • Hatékony jogorvoslathoz való jog.
  • Átlátható tájékoztatás

Kötelesek vagyunk - a GDPR rendelkezéseinek megfelelően - tájékoztatni Önt személyes adatainak kezeléséről. Kötelezettségünknek azzal teszünk eleget, hogy a jelen Adatvédelmi Szabályzatot az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben további kérdései vannak személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, élhet hozzáférési jogával.

  • Az érintett hozzáférési joga

Önnek joga van tájékoztatást kapni arról, hogy kezeljük-e az Ön személyes adatait, és ha igen, részletes tájékoztatót kérhet, amely a következő információkat tartalmazza:

    • az adatkezelés oka,
    • a kezelt személyes adatok köre,
    • a kezelt személyes adatok köre,
    • • az adatok címzettje,
    • a kezelt személyes adatok tárolásának időtartama,
    • az Ön személyes adatainak nemzetközi továbbítása esetén a továbbítás garanciái, és
    • ismételt tájékoztatás az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos jogairól és a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jogáról.

Kérésére díjmentesen átadhatjuk Önnek a kezelt személyes adatainak másolatát.

For further copies we may charge you with a reasonable fee taking into account the administrative costs of providing such information. We provide information by electronic means for your request. You may exercise your right of access in writing at the following contact details: e-mail address: support@joyfulreviews.com

Az Ön kérésére a fent említett információk szóban is megadhatók, ha az Ön személyazonossága valóban bizonyított.

  • A helyesbítéshez való jog

Az Ön kérésére helyesbítjük, kijavítjuk vagy kiegészítjük az Ön pontatlan személyes adatait (pl. ha a születési dátuma pontatlan, az e-mailcíme vagy a neve megváltozott).

  • Törléshez való jog

Ön kérheti, hogy a kezelt személyes adatait indokolatlan késedelem nélkül töröljük, ha

    • the purpose of the data processing no longer justifies the processing,
    • az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás, és Ön visszavonta hozzájárulását (és nincs más alkalmazandó jogalap),
    • you object the processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing,
    • the personal data have been unlawfully processed, or
    • the personal data have to be erased under legal obligation.

A törléshez való jog nem gyakorolható, ha az adatkezelés a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságához való jog gyakorlásához, a Szolgáltatót terhelő jogi kötelezettség teljesítéséhez, vagy közfeladat ellátásához, vagy közérdekből a közegészségügy területén vagy közérdekű archiválási célból, tudományos vagy történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükséges.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ha Ön él ezzel a jogával, és a vonatkozó jogszabályok szerint az adatkezelés korlátozását kell elérnie, akkor az Ön személyes adatait - a tárolás kivételével - nem kezelhetjük (tehát nem továbbíthatjuk és nem szervezhetjük az Ön adatait), kivéve, ha Ön ehhez hozzájárul, vagy ha az a Szolgáltató jogi követeléseinek megállapításához, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükséges.

Mikor élhet ezzel a jogával?

    • Ha Ön azt állítja, hogy személyes adatai pontatlanok, amíg megvizsgáljuk az adatok pontosságát.
    • Ha az adatkezelés jogellenes, de törlés helyett Ön az adatainak korlátozását kéri.
    • Ha már nincs szükségünk az Ön személyes adataira (az adatkezelés céljára), Ön azonban kéri, hogy tároljuk azokat (pl. jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez).
    • Ha Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, amíg ellenőrizzük, hogy a mi jogos indokaink elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben.

Tájékoztatjuk Önt, mielőtt a feldolgozás korlátozását feloldjuk (pl. az Ön pontatlan adatait helyesbítettük, vagy elutasítottuk a korlátozásra vonatkozó kérelmét).

  • Az adathordozhatósághoz való jog

Ha az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása vagy egy szerződés teljesítése, és az adatkezelés automatizált módon történik, kérheti, hogy az Önre vonatkozó és Ön által megadott személyes adatokat tagolt, általánosan használt és géppel olvasható formátumban megkapja.Kérheti azt is, hogy adatait továbbítsuk egy másik adatkezelőnek.

Tájékoztatjuk Önt, hogy személyes adatait nem kezeljük automatizált módon.

  • Tilatkozáshoz való jog

Ön a sajátos helyzetére hivatkozva bármikor tiltakozhat az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, ha az adatkezelés jogalapja a Szolgáltató jogos érdeke. Ebben az esetben nem kezeljük tovább az Ön személyes adatait, kivéve, ha bizonyítani tudjuk, hogy az adatkezelésnek olyan kötelező erejű jogos okai vannak, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez szükségesek.

Amennyiben személyes adatait közvetlen marketing céllal (pl. hírlevél) kezeljük, Ön bármikor tiltakozhat az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen. Ha Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, a továbbiakban nem kezeljük az Ön személyes adatait.

  • A hozzájárulás visszavonásának joga

Ön jogosult arra, hogy hozzájárulását az adatkezelés során bármikor visszavonja.

Tájékoztatjuk, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti hozzájárulásán alapuló adatkezelés jogszerűségét.

Jogát a következő módokon gyakorolhatja:

    • Leiratkozhat hírlevelünkről vagy marketing e-mail-ünkről az e-mail-ben található leiratkozás gombra kattintva.
    • Or you can notify us at the following e-mail address that you would like to withdraw your consent: support@joyfulreviews.com
  • Eljárási rendelkezések

Felhívjuk figyelmét, hogy a megtett intézkedésről indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelme kézhezvételétől számított egy hónapon belül értesítjük Önt. Ezt az időszakot további két hónappal meghosszabbíthatjuk, ha a kérelmek összetettsége és száma miatt ez szükséges. A meghosszabbításról a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt.

Ha Ön elektronikus úton nyújtja be kérelmét, a Szolgáltató elektronikus úton adja meg Önnek a tájékoztatást (kivéve, ha Ön másként kéri).

Ha nem teszünk lépéseket a kérelme nyomán, akkor indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelme beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt annak okairól, valamint arról, hogy panaszt nyújthat be az Adatvédelmi Hatóságnál, és bírósági jogorvoslatot kérhet.

Tájékoztatjuk, hogy a kért információkat díjmentesen adjuk meg. Ha az Ön kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó, különösen ismétlődő jellege miatt, akkor ésszerű díjat számíthatunk fel az adminisztratív költségekért, vagy megtagadhatjuk a kérelme teljesítését.

A személyes adatok helyesbítését vagy törlését, illetve a feldolgozás helyesbítését közöljük minden olyan címzettel, akinek az Ön személyes adatait átadtuk (kivéve, ha ez lehetetlen). Az Ön kérésére tájékoztatjuk Önt ezekről a címzettekről.

  • Right to compensation

A Szolgáltató megtéríti az Ön kárát, amelyet a jogellenes adatkezeléssel vagy az adatvédelmi követelmények megsértésével okoztunk. Az Ön személyiségi jogainak megsértése esetén Önt a vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően kártérítés illeti meg.

Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató felel az Ön személyes adatainak feldolgozása során általunk igénybe vett adatfeldolgozó által okozott károkért. A Szolgáltató mentesül a felelősség alól, ha a kár az ellenőrzésünkön kívül álló, előre nem látható körülmények következtében következett be.

Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató felel az Ön személyes adatainak feldolgozása során általunk igénybe vett adatfeldolgozó által okozott károkért. A Szolgáltató mentesül a felelősség alól, ha a kár az ellenőrzésünkön kívül álló, előre nem látható körülmények következtében következett be.

  • Jogorvoslatok
  • Bírósági jogosrvoslathoz való jog

Ha úgy véli, hogy az adatvédelmi törvény szerinti jogait megsértették (pl. nem tudta gyakorolni a fent említett jogait, nem kapott tájékoztatást az adatkezelésről stb.), bírósági keresetet nyújthat be az adatkezelő ellen azon általános hatáskörrel rendelkező bíróság előtt, amelynek illetékességi területén az Ön lakcíme vagy szokásos tartózkodási helye található. A bíróság az ilyen ügyeket soron kívüli eljárásban tárgyalja. Tájékoztatjuk, hogy a személyes adatok védelmével kapcsolatos perek illetékmentesek.

  • Right to lodge a complaint with a supervisory authority

Ha úgy véli, hogy az adatvédelmi jogszabályok szerinti jogait megsértették, panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Levlezési cím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

13. Szerzői jog

A Webhellyel és a jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatos minden jog fenntartva. A weboldal tartalma nem használható fel kereskedelmi célokra nyomtatott és digitális formában.

A JELEN SZABÁLYZAT VÁLTOZÁSAI

Időnként módosíthatjuk a jelen Adatvédelmi szabályzatot. Amikor lényeges változtatásokat végzünk az Adatvédelmi szabályzatban, jól láthatóan értesítjük Önt, és lehetőséget adunk a felülvizsgált adatvédelmi szabályzat áttekintésére, mielőtt eldöntené, hogy továbbra is használni kívánja-e az online szolgáltatásokat.